Nočna 10ka 2020 & 2021

Nočna 10ka 2020 je bila VIRTUALNA

14. Nočna 10ka ali Virtualna Nočna 10ka je fantastično uspela. Zaradi vseh vas.
Zato, spoštovane in spoštovani, 1000x hvala! Vsem petstotim hvala, da ste nam v teh negotovih in novih časih zaupali in si zagotovili svojo štartno številko za letošnjo 10ko. Hvala vsakemu posebej še enkrat: projekt ste dobesedno vzeli za svojega in se ga lotili z vso resnostjo. Odtekli ste, naravnost odlično in potrdili, da je bila Virtualna 10ka vredna svojega imena. Legende!

Virtualno dirko sta povsem na vrhu zaključila Jani Mulej (pred bratoma Trček) in Neja Kršinar (pred klubskima kolegicama Nežo in Lauro) in dala dirki tudi najvišjo rezultatsko veljavo. Čestitke tudi vsem ostalim, ki ste se borili širom Slovenija od Bleda do Novega mesta, od Goričkega do Pirana, pa od Berlina do Avstralije. Najboljši ste, zaslužite si dolgo, brezskrbno in noro poletje!

REZULTATE PREVERITE TULE
PREVERITE TUDI FOTKE S TEKA


Virtualna 10ka vas pozdravlja in vabi na 15. Nočno 10ko na Bled, 26. junija 2021. PRIJAVE SPET ODPRTE, DOBRODOŠLI!

#virtualna10ka #nocna10ka #cocacola #hervis #hoka #kremšnita #icepower


*****

NOČNA 10ka 2021 ČEZ CEL DAN

Vse je enkrat prvič, tudi Nočna 10ka podnevi!

Krepko čez 500 tekačic in tekačev se je odločilo, da ne bo teklo ob 10h zvečer, ampak na vročem soncu in žarečem soncu v skledi blejskega jezera. 10 ur Nočne 10ke na Bledu! Še 400 drugih je praznik teka proslavljajo po Sloveniji in svetu. Zadnja sobota v juniju je vaša in naša.

Uspelo je; samo zaradi vas, ki verjamete v tek in Nočno 10ko, zaradi vas, pridnih in srčnih prostovoljcev in zaradi vas, zvestih podpornikov in sponzorjev. Hvala vam.

Čeprav čisto prava, naj bo edinstvena 10ka tudi prva in hkrati edina na ta način. Naslednje leto naredimo dan ponoči!!

Za zmago so se na Bledu pri moških udarili stari znanci, glavno lovoriko pa je odnesel gorenjski matador Marjan Robič pred Pavlom Debeljakom in Klemenom Rojnikom. Trojna zmaga pri ženskah pa spet za ekipo Happy Gym; tokrat z Lauro Guzelj v glavni vlogi, pred Georginah Nyguthii in Nejo Kršinar. Z odličnima rezultatoma sta virtualno dirko dobila Jani Mulej in Nuša Mali. Čestitke vsem!! Rezultati obeh dirk na spodnjih linkih.

Fotke sledijo jutri, spomini pa bodo večni. Medalje najboljšim pošljemo po pošti. Naj živi Nočna 10ka <3

#cocacola #hervis #icepower #vzajemna #conditus #hoka #bled

foto: Uroš Jenko & tekači na FB

REZULTATI NOČNA 10ka BLED

VIRTUALNA 10ka