Nočna 10ka 2022

16. Nočna 10ka je bila spet taka, kot smo jo poznali v "dobrih starih časih". Živahna, glasna, dinamična, zabavna, družabna, domača, čustvena, s kremšnitami, bandom Joške vn in množico tekačev iz vseh koncev in krajev, ki so po treh letih spet drgnili nočni asfalt na Bledu. Kakšen finale za zadnjih petnajst let, ko smo se družili, se smejali, spoznavali in tekmovali!
Zmago je še enkrat suvereno odnesel Primož Kobe, naš stari znanec, pred Janijem Mulejem, ki je bil še enkrat več na drugem mestu in mladim Joštom Žnidaršičem, ki je moral premoč priznati v zadnjem klancu. Kobetova varovanka Ana Štefulj iz Hrvaške je ugnala vse ženske tekmice, druga je bila "naša že skoraj Blejčanka" Neja Kršinar, uspeh Happy Gyma pa je dopolnila še Neža Žerjav. Pri bosonogcih ni bilo presenečenj; Jani Mihovec je bil premočan za vse, drugi je bil Grega Derlink, tretji pa Borut Likozar. Štiriperesno deteljico je dopolnil Iztok Možina. Pri dekletih le dve, a super tekačici:zmagala je Simona Zupanc, druga pa je bila "naša" Irena Gruntar - Maca.

Vsi rezultati so tukaj: https://www.timingljubljana.si/rezultati.aspx?IDtekme=4131&tip=B

Fotografje se zbirajo tukaj, za objektivi so se skrivali: Vid Ponikvar, Siniša Kanižaj (Sportida), Gregor Bizjak in Jane Jankovski.
https://www.facebook.com/nocna10ka/photos/?ref=page_internal&tab=album


Za konec: to poglavje Nočne 10ke je zaključeno. Potrebujemo nekaj dni, tednov, da zberemo misli, se spomnimo vsega lepega in pogledamo naprej. Takrat sledi daljši povzetek in pregled. Veliko je bilo vsega. Glede na vaš izjemen odziv bi tudi v prihodnosti še radi delili petke, pozdrave in čestitke vam in z vami. Imate kak predlog, namig, željo? Zaupajte nam, brez vas pač ne bo šlo. vitezi@vitezi.net

Bilo nam je v čast in veselje.

Zahvala vsem sponzorjem (Coca Cola, GG Bled, Hervis, Hoka One One, Vzajemna, Ice Power, Conditus, Ozara in ostali), partnerjem, prostovoljcem in obiskovalcem, ki so prispevali vsak svoj del k odlični prireditvi. Skupaj smo ustvarjali čarobne stvari.

Vaši Vitezi