Koristne informacije 2023

VSE INFORMACIJE O TEKIH, PROGI, RAZPISU IN PROGRAMU NAJDETE NA TEM LINKU.

1. Parkiranje na prireditvi je brezplačno, na za to določenih površinah v bližini prireditvenega prostora in drugje po Bledu. Držite se navodil redarjev! Parkirišča lahko preverite TULE.

2. Prevzem štartnih številk poteka v Mali Zaki, v petek in soboto, pri Veslaškem centru, v soboto najkasneje do 20. ure! Najprej na stojnici dvignete kuverto s številko. V kuverti je tudi zapestnica s kupončkom za dvig kremšnite po teku in kuponček za označitev garderobe.

3. Darilno vrečko dvignete v pokritem hangarju ob stojnicah najkasneje do 21. ure! Naročene spominske majice dobite skupaj s startno številko, kdor bo želel, pa jo na stojnicah lahko tudi še kupi.

4. Tudi letos bomo z oddaljenih parkirišč uredili shuttle z busi podjetja Meteor. Vozili bodo krožno med 16. in 21.30 uro ter med 23.30 in 2.30.

5. Oddaja garderobe poteka v pokritem hangarju (ki izdaja tudi darila) in šotoru ob njem, desno od vhoda na prizorišče. Oddaja je možna le s kartončkom, ki ga dobite v kuverti, prevzem pa le s štartno številko, od 17:00 do 24:00.

6. Štart teka na 10km je ob 21h na Promenadi v centru Bleda – 2km hoje iz prireditvenega prostora pod gradom mimo kopališča. Odpravite se pravočasno! PROGRAM celotne prireditve dobite tule.

7. Štart otroškega teka je ob 19:00 (mlajši do 6 let) in 20:10 (otroci nad 6 let) na prireditvenem prostoru.

8. Otroško varstvo letos ne bo izvedeno.

9. Štart rekreativnega teka na 1200m je letos že ob 18h na prireditvenem prostoru.

10. Zapestnico s kupončkom za kremšnito si nadenite že pred tekom in tecite z njo; poleg tega, da je odsevna, bo takoj pri roki za kremšnito na cilju! Pomagali vam bodo tudi na prijavni službi.

11. Na progi so tri okrepčevalnice: na 4km, na 7km in v cilju. Na voljo bo voda in Powerade. V cilju vsak tekač prejme plastenko Powerade.

12. Kremšnito dobite s kupončkom takoj po teku na prireditvenem prostoru, najkasneje do 23.30 ure!

13. Zdravniška služba z rešilcem bo ves čas prireditve v pripravljenosti na prireditvenem prostoru. Če jo potrebujete, se obrnite na najbližjega prostovoljca, redarja ali organizatorja (v modrih polo majicah, napis Nočna 10ka na hrbtu)!

14. Pred tekači bo ves čas teka vozilo spremljevalno vozilo, prav tako za tekači na koncu!

15. Štart bo v dveh valovih (do 40 in do 50, do in nad 60 min) – razporedite se pravilno!

15a. WC-ji na startu so letos ob Festivalni dvorani (levo od startnih boksov). Nasproti kemičnih bo za tekače od 21h brezplačno odprt tudi blejski javni WC!

16. Zaradi boljše vidljivosti in varosti priporočamo, da si nadanete svojo naglavno lučko in tečete z njo!

17. Meritve časa potekajo s čipi, ki so letos nalepljeni na startni številki. Teh ne odstranjujte. Brez čipa ni rezultata!

18. Če bi nastopili v kategoriji bosi tek, potem to javite ob prevzemu številke ali najkasneje na štartu! Na štartu boste lahko pustili tudi svoje čevlje (dostavimo v garderobo).

19. Podelitev nagrad in medalj se začne takoj po prihodu najhitrejših v cilj, ob cca. 22.30.

20. Na prireditvenem prostoru bo dovolj smetnjakov za odpadke, zato vas prosimo, da jih tja tudi odlagate. Tudi na Nočni 10ki sledimo filozofiji zero-waste. Vsi lončki, kozarčki, vrečke in pribor so biorazgradljivi - Novamont. Hvala.

21. Na prireditvenem prostoru lahko kupite dodatne kremšnite in majice Nočne 10ke.

22. Nagrade za najboljše letos prispevajo še Hoka one one, Hervis, VPD Icepower in ostali.

23. Na stojnicah boste lahko preizkušali produkte in nagradne igre naslednjih razstavljalcev: Hervis, VPD Ice Power, CEP, Vzajemna, Hoka One One, Coca Cola in Conditus.

ŽELIMO VAM DOBER TEK IN OBILO DOBRE VOLJE!!