/
TOREK, 02. 06. 2015
GoOpti in parkiranje na Nočno 10ki

Odpeljite se z nami na vznemirljivo tekaško izkušnjo v idilično okolico Blejskega jezera! Nočna 10ka, najbolj romantičen tekaški dogodek, letos poteka že 9. leto in združuje vse generacije, ki se lahko v nočnem teku pomerijo v treh kategorijah: 10 km, Ozarin rekreativni tek na 1200 m in Otroški tek Ice power na 400 m in 800 m. Poleg nepozabnega nočnega teka okrog jezera vse udeležence čaka tudi zabaven spremljevalni program.

Na edinstven nočni dogodek vas od doma do starta odpeljejo GoOpti vozniki in poskrbijo, da na tek prispete spočiti in se ne ukvarjate z iskanjem parkirišč, nazaj grede pa vaše prijetno utrujene mišice skupaj z medaljami udobno pripeljejo nazaj do domačega praga. Vsi GoOpti prevozi so zagotovljeni, enostavno pa jih lahko naročite kar tukaj. Vsem tekačem GoOpti želi prijetno športno doživetje in veliko uspeha!

Če boste prišli sami, pa imamo za vas organiziranih precej parkirišč, kot ponavadi. Za tekače smo uredili parkiranje neposredno ob prizorišču (odvisno od vremena!) ob Kolodvorski cesti (300m od prireditvenega prostora), na Cesti za Gradom (200m od prireditvenega prostora), na Župančičevi cesti na pločniku ter na parkirišču ob Lipu (1,2km od prireditvenega prostora). Parkirate brezplačno od 17h naprej tudi na novem parkirišču Vezenine (zavijete desno pri Petrolovi pumpi).

Vsa parkirišča bodo označena, upoštevajte navodila redarjev.