/
PETEK, 13. 07. 2018
Koristne informacije pred Nočno 10ko!

VSE INFORMACIJE O TEKIH, PROGI, RAZPISU IN PROGRAMU NAJDETE NA TEM LINKU.

1. Parkiranje na prireditvi je brezplačno, na za to določenih površinah v bližini prireditvenega prostora in drugje po Bledu. Držite se navodil redarjev! Parkirišča lahko preverite TULE.

2. Prevzem štartnih številk poteka v Mali Zaki, v petek in soboto, pri Veslaškem centru, v soboto najkasneje do 21. ure! Najprej na stojnici dvignete kuverto s številko. V kuverti je tudi zapestnica s kupončkom za dvig darilne vrečke in darila (ter kremšnite po teku) ter kuponček za označitev garderobe.

3. Darilno vrečko dvignete v pokritem hangarju ob stojnicah najkasneje do 23 ure! Naročene spominske majice dobite skupaj s startno številko, kdor bo želel, pa jo na stojnicah lahko tudi še kupi.

4. Tudi letos bomo z oddaljenih parkirišč uredili shuttle z minibusi Bled Tours. Vozili bodo krožno med 16. in 21.30 uro ter med 23.30 in 2.30.

5. Oddaja garderobe poteka v pokritem hangarju (ki izdaja tudi darila) in šotoru ob njem, desno od vhoda na prizorišče. Oddaja je možna le s kartončkom, ki ga dobite v kuverti, prevzem pa le s štartno številko, od 17:00 do 24:00.

6. Štart teka na 10km je ob 22h na Promenadi v centru Bleda – 2km hoje iz prireditvenega prostora pod gradom mimo kopališča. Odpravite se pravočasno! PROGRAM celotne prireditve dobite tule.
Spremljevalci, ki bodo na štart pospremili tekače, NE BODO več mogli peš nazaj po progi - lahko pa se bodo peljali s shuttloma, ki startata 22.15 izpred Festivalne dvorane.

7. Štart otroškega teka je ob 20:00 (mlajši do 6 let) in 20:10 (otroci nad 6 let) na prireditvenem prostoru.

8. Otroško varstvo deluje od 19:00-24:00. Šotor je na vzhodnem delu, pod drevesi, sprejemamo otroke stare najmanj 3 leta. TULE LAHKO PRIJAVITE SVOJE OTROKE.

9. Štart rekreativnega teka na 1200m je letos že ob 18h na prireditvenem prostoru.

10. Zapestnico s kupončkom za kremšnito si nadenite že pred tekom in tecite z njo; poleg tega, da je odsevna, bo takoj pri roki za kremšnito na cilju! Pomagali vam bodo tudi na prijavni službi.

11. Na progi so tri okrepčevalnice: na 4km, na 7km in v cilju. Na voljo bo voda in Powerade. V cilju vsak tekač prejme plastenko Powerade.

12. Kremšnito dobite s kupončkom takoj po teku na prireditvenem prostoru, najkasneje do 00.30 ure zjutraj!

13. Zdravniška služba z rešilcem bo ves čas prireditve v pripravljenosti na prireditvenem prostoru. Če jo potrebujete, se obrnite na najbližjega prostovoljca, redarja ali organizatorja (v modrih polo majicah, napis Nočna 10ka na hrbtu)!

14. Pred tekači bo ves čas teka vozilo spremljevalno vozilo, prav tako za tekači na koncu - letos električni vozili Nissan Leaf!

15. Štart bo v dveh valovih (do 40 in do 50, do in nad 60 min) – razporedite se pravilno! Imamo tudi tempo zajčke za 40, 50 in 60 min.

15a. WC-ji na startu so letos ob Festivalni dvorani (levo od startnih boksov). Nasproti kemičnih bo za tekače od 21h brezplačno odprt tudi blejski javni WC!

16. Zaradi boljše vidljivosti in varosti priporočamo, da si nadanete naglavno lučko in tečete z njo!

17. Meritve časa potekajo s čipi, ki so letos nalepljeni na startni številki. Teh ne odstranjujte. Brez čipa ni rezultata!

18. Če bi nastopili v kategoriji bosi tek, potem to javite ob prevzemu številke ali najkasneje na štartu! Na štartu boste lahko pustili tudi svoje čevlje (dostavimo v garderobo).

19. Podelitev nagrad in medalj se začne takoj po prihodu najhitrejših v cilj, ob cca. 23.10.

20. Na prireditvenem prostoru bo dovolj smetnjakov za odpadke, zato vas prosimo, da jih tja tudi odlagate. Tudi na Nočni 10ki sledimo filozofiji zero-waste. Hvala.

21. Na prireditvenem prostoru lahko kupite dodatne kremšnite in majice Nočne 10ke.

22. Nagrade za najboljše letos prispevajo še Hoka one one, Hervis, VPD Icepower , Virus, CEP in ostali.

23. Na stojnicah boste lahko preizkušali produkte in nagradne igre naslednjih razstavljalcev: Hervis, VPD Ice Power, CEP, Vzajemna, Hoka One One, Nissan, Igma šport, RT TRI, Modiana, Chantal hiperbarične komore, Virus športna oblačila, Coca Cola in Conditus.

24. Na prireditvenem prostoru vas bo letos z zabavnim programom in kavico pričakal avtobus Radia1.

ŽELIMO VAM DOBER TEK IN OBILO DOBRE VOLJE!!