/
PONDELJEK, 02. 09. 2013
NOČNA 10ka 2013 je uspela!

Dogodek leta je za nami. Vse se je izteklo še bolje, kot smo pričakovali. Navdušeni smo, da ste prišli z vseh koncev Slovenije in sveta! Nočna 10ka 2013 je uspela. Gostili smo ve? kot 3000 tekačev, razdelili še precej več kremšnit. Rekordna je bila udeležba na vseh razdaljah, rekordno je bilo število navijačev in drugih obiskovalcev. Društvu Ozara smo predali ček v višini 2413€, ki jim bo, upamo, vsaj malo pomagam pri izvajanju svojih programov. Obiskal nas je predsednik države Borut Pahor in še nekaj znanih imen iz sveta politike, športa in estrade.

Nočna 10ka je kljub sedmim izvedbam še vedno nova, sveža in provokativna. Taka bo tudi v prihodnje. Na progi smo imeli skoraj toliko žensk kot moških. Imeli smo obute in bosonoge. Imeli smo našemljene teka?e. Imeli smo Borisa, ki je celo progo pretekel vzvratno! Imeli smo slepega teka?a s spremljevalko. Imeli smo tekače iz 16 držav sveta.

Čestitke prav vsem, tako zmagalcem Petru, Lidiji, Boštjanu in Manci kot vsem ostalo 2413 borcem in borkam, uživačem in uživačicam! Naslednje leto vabljeni. Obljubimo, da bomo spet presenetili! ;)