/
SREDA, 10. 06. 2020
Nočna 10ka na Bledu spet 2021

*ENGLISH VERSION BELOW*


Dragi tekači Nočne 10ke,

⭐️Nočna 10ka je sinonim za poletno druženje na Bledu, za zdravo rekreacijo, za izjemno energijo in fantastično vzdušje. Pa za kremšnite, nočni tek in Joške vn :) ⭐️


Žal nič od tega zaradi situacije v kateri smo se znašli - in spremljajočih omejitev - letos ne moremo postaviti, izvesti in Vas, cenjeni tekači in tekačice, povabiti zraven. Tudi, če se do konca poletja situacija popolnoma umiri, tako zahtevnega projekta ni moč postaviti čez noč. Večtisočglavo množico teka in druženja željnih želimo na Nočni 10ki navdušiti tako kot znamo in zmoremo. Zato Vas na Bled spet povabimo naslednje leto, na jubilejno 1️⃣5️⃣. Nočno 10ko, ki bo 26. junija 2021!


⭐️Letošnja, 14. Nočna 10ka bo Virtualna 10ka. Nekaj mest je še na voljo; za vse, ki jim tekaško druženje na naši 10ki, pa četudi na daljavo, kljub vsemu še vedno veliko pomeni. 27.6. se bo teklo po vseh kotičkih naše domovine, pa tudi širše, saj imamo prijavljenih precej tudi tujih tekačev. Hvala našim partnerjem Coca Cola Slovenija, Hervis, Hoka, Ice power in Conditus, ki bodo v naslednjih tednih poskrbeli za zanimive in bogate nagradne igre in tudi nagrade na 10ki. Posebno presenečenje pripravljamo tudi z našim "hišnim bandom" Joške vn.⭐️


Odločitev je bila težka, razočaranje je tudi pri nas veliko. A gledamo naprej, pozitivno in odločno. Nočna 10ka se v vsem svojem sijaju vrne čez eno leto. Vse prijave in plačane startnine v celoti prenesemo na naslednje leto, če komu to ne ustreza, pa naj se javi na vitezi@vitezi.net in skupaj najdemo ustrezno rešitev. Vračila vplačanih startnin so možna najkasneje do 30.6.2020, po tem datumu se avtomatično prenesejo v 2021.

HVALA ZA ZAUPANJE!

Srečno tekači, hvala ker ste z nami! Za letos vam serviramo še kak izziv, da ostanete v formi in nabrušeni :) Tudi 2020 bo naše!


*ENGLISH VERSION*

Dear runners,
⭐️Nočna10ka is a synonym for summer socializing in Bled, for healthy recreation, for exceptional energy and a fantastic atmosphere. And for the creamcakes, night run and Joške vn :) ⭐️


Unfortunately, none of this, due to the situation in which we find ourselves - and the accompanying restrictions - can't be staged. Even if the situation calms down completely by the end of the summer, such a demanding project cannot be set up overnight. We want to impress the multi-thousand-strong crowd of running and socializing people at Nočni 10ki as good as we did before. That is why we invite you to Bled again next year, on the jubilee 1️⃣5️⃣. Nočna10ka,which will be held on June 26th, 2021!


⭐️This year, 14. Nočna10ka will be Virtual 10k. A few places are still available; for all those to whom running on our 10k still means a lot. On 27.6. we will run in all corners of Sloveniaas well as beyond, as we have registered quite a few foreign runners. Big thank you goes to our partners Coca Cola Slovenia, Hervis, Hoka, Ice power and Conditus, who will take care of interesting and rich prize games in the coming weeks. We are also preparing a special surprise with our "house band" Joške vn.⭐️


The decision was difficult, there is a lot of disappointment in our tam as well. But we look ahead, positively and decisively. Nočna 10ka returns in all its glory next year. We transfer all applications and paid entry fees in full to the next year, and if that is+t oka with you, you should contact us to vitezi@vitezi.net and together we will find a suitable solution.


THANK YOU FOR YOUR TRUST!
Good luck runners, thank you for being with us! For this fall we will introduce to you another challenge to stay in shape and sharp :)

2020 is ours!