/
PETEK, 20. 01. 2023
Nočna 10ka se vrača v maju

TEKLI STE JO JUNIJA in JULIJA.
BI JO PRVIČ - morda EDINKRAT - TUDI MAJA?

Lanska Nočna 10ka bi morala biti zadnja, potem pa vas je ogromno pisalo in sporočalo, da si Nočne 10ke še želite! Ko se je pojavila priložnost, da jo vendarle še organiziramo, tokrat v maju, smo jo seveda zgrabili. Za 1500 tekačev bo 13.maj letošnji praznik teka na Bledu, s kremšnitami, zanimivim darilom, odlično družbo in vzdušjem ter seveda bandom Joške vn!

Teden dni prej gremo na Tek trojk, teden kasneje na Maraton treh src, 13. maja pa zjutraj najprej na Kristalno palačo, zvečer pa seveda na Bled. V prihodnjih tednih in mesecih bomo pripravili zanimive akcije z vsemi omenjenimi, sigurno vam bodo všeč!

Hvala vsem našim tradicionalnim partnerjem, CocaColi, Hervisu, Hoka Slovenija, GG Bled, Vzajemni, Icepowerju, Blejski kremšniti, Občini Bled in vsem ostalim. Brez vas nam ne bi uspelo.

V ponedeljek odpremo prijave, opomnike na koledarčkih in pametnih telefonih nastavite na 23.1. ob 10:00, ko štarta prijavnica. Letos bomo zagotovili mesto zgolj 1500 tekačem na 10ki, poleg tega pa še 200 otrokom in 200 rekreativcem na Ozarinem teku. Skupaj bomo 13.5.2023 na Bledu ustvarili tekaški državni praznik! Pohitite, da si zagotovite mesto!