/
NEDELJA, 08. 07. 2018
Parkiranje na Nočni 10ki

Če boste na Bled prišli z avtom, imamo za vas organiziranih precej parkirišč. Žal na Bledu ni več možno parkirati blizu prireditvenega prostora. Potrudili smo se, da vam omogočimo dovolj nadomestnih lokacij.

Prva novost je dostop na Bled, saj se boste lahko pripeljali po novi severni obvoznici. Prvi boste lahko parkirali na travniku desno od ceste za Gorje, kasnejši udeleženci pa boste odvili levo z obvoznice proti Infrastrukturi.

Najbližji parking za najzgodnejše bo Rečica1; slab kilometer od Veslaškega centra, ob cesti preden zavijete levo proti prizorišču. Od avtobusne postaje, ki je na drugi strani ceste od parkirišča do prireditvenega prostora bomo organizirali minibusa in kombija, ki bodo vozili krožno na približno 15-20 min, med 17. in 22. uro, ter med 24. in poltretjo zjutraj.

Ko bo parkirišče Rečica1 polno, se bo odprlo parkirišče Infrastruktura, od koder bo tudi vozil shuttle minibus, zamudniki pa boste brezplačno lahko parkirali tudi na parkiriščih Šola, Vrtec in Seliše ter Lip. Parkirišče Kolodvor na železniški postaji je za dovolj zgodnje tudi alternativa blizu prireditvenega prostora. Z avtom pa ne bo mogoče do prireditvenega prostora (razen razstavljalci, mediji, akreditirani obiskovalci).

Vsa parkirišča bodo označena, dosledno upoštevajte navodila redarjev.

VEČJI ZEMLJEVID PARKIRIŠČ