/
PONDELJEK, 20. 02. 2017
Salming EnRoute je uradni copat Nočne 10ke

Salming je ena najhitreje rastočih športnih znamk. Tekaške copate in oblačila Salming uporabljajo tako rekreativni, kot vrhunski športniki po celi Evropi. Prisoten je v petih športih: tek, rokomet, floorball, squash in badminton.

Copati Salming so edinstvena kombinacija lahkotnosti, blaženja in stabilnosti. Skupaj s Salming tehnologijo športni copati predstavljajo izjemno agilen copat. Prav to pomaga igralcu pri pravilnem koraku in položaju telesa, kar je najbolj pomembno pri preprečevanju poškodb. Salming predstavlja celotno filozofijo, kako teči hitreje, brez poškodb in kako se ob tem zabavati. Poskusite Salming tekaške copate in oblačila, ter si oglejte Salming tekaško akademijo in si na podlagi posnetkov izboljšajte način teka.

V letu 2016 je Salming sports postal uradni opremljevalec igralcev pri Evropski rokometni zvezi, Velux ligi prvakov in Ženski ligi prvakinj!

Predstavljamo vam novo Salming tekaško kolekcijo 2017, ki si jo lahko ogledate na spodnji povezavi:
https://goo.gl/oNZUiF.
Letos so dodali novo Salming tekaško ikono, model EnRoute.

Salming enRoute tekaški copati
temeljijo na Salming Natural Running Support System (sistem za naravno gibanje noge med tekom). Primeren je za vse tipe stopal in stopnje pripravljenosti: https://goo.gl/dVLzgd

Sprednji del copata je bolj prostoren, kar omogača prstom, da se pravilno gibljejo med pristankom.
TGS62/75 tehnologija omogoča čevlju upogljivost na mestih, ki simulirajo naravno gibanje noge.
Material na podplatu je narejen iz novo razvite komponente, imenovane RECOIL™, ki absorbira negativne sile in sprošča odvečno odbojno energijo.
Dvoslojna komponenta zgornjega dela zagotavlja trajnost in ob enem čim nižjo težo copata.
Exo Skeleton dizajn stabilizira naravno gibanje noge in tako zmanjšuje pritisk na sklepe.
Torsion Efficiency Unit™ zagotavlja visoko odzivnost, brez odvečne podpore.
Na voljo v štirih barvah - dveh moških in dveh ženskih